
Oudjaar 2023
Ga het Nieuw Jaar in met een Spetterend Feest!
Aanvang: 18.30u – 04.00u
Prijszetting: € 159,00/pp
ALL-IN (Inclusief huisgeselecteerde wijnen, waters, frisdranken en bieren)
MENU:
Van Harte Welkom
– Huisgeselecteerde Bubbels & Ginger Spritz (mocktail) & Sinaasappelsap
– Sharing plate: Grissini I tapenade I zongedroogde tomaat I ansjovis I Italiaanse ham I chorizo I Griekse olijven I Manchego kaas
Voorgerecht geserveerd aan tafel
– Bladerdeeggebakje I vol-au-vent van zeeduivelwangetjes I
mosseltjes I garnaaltjes
Soepje geserveerd aan tafel
– Consommé van fazant I tomatenblokjes I verse kruiden
Buffet van Warme Vis- en Vleesgerechten
Warme visbereidingen:
– Zalm I garnalensausje
– Gamba’s I zeekraal I honingtomaatjes
– Schelvis I knolselder I erwt I pancetta I witte wijnsaus
Warme vleesbereidingen in zijn geheel:
– Filet van Runds
– Kalkoenrollade
– Varkenshaasje
– Stoofpotje van Wild
Aardappelgarnituren:
– Aardappelkroketjes
– Gegratineerde aardappelen
– Aardappelwedges
– Geplette aardappelen
Warme vleessauzen:
– Champignonroomsaus
– Peperroomsaus
– Provençaalse saus
– Rode wijnsaus
Een uitgebreid aanbod van warme winterse groentjes
Wandeling langs het Zoete Hart van de keuken
Chocolademousse wit & fondant I Klassieke tiramisu I Rijstpap met z’n garnituren I Bavaroistaarten in zijn verschillende kleuren en smaken I Vanille ijs met room en chocoladesaus I Panna Cotta van aardbeien I Panna Cotta van mango
Koffie & Thee met snoepertjes
Roomsoesjes I Javanais I Miserable I Eclairs
Kaasbuffet
– Pas de bleu I Passendale I Brie I Damse Mokke I Brugge Blomme
– Brood & Garnituren
Late Night Snack
– Belgische frietjes & Mini Hamburgers
00.00u: Toast op het Nieuwe Jaar met champagne!