Herfstmenu
Geniet van een herfstmenu geserveerd aan tafel op jouw favoriete moment.
Prijszetting All-in gedurende 5 uur:
– Volwassenen: 95,00/pp
– Kinderen tot 12 jaar: 35,00/pp
– Peuters onder 4 jaar: gratis
(incl. welkomstdrank, huisgeselecteerde wijnen, waters, bieren, frisdranken en koffie)
- Periode: oktober, november en december
Oktober November December
Ontvangst
& amuses
Een ‘Van Harte Welkom’ voor jullie en de gasten met bubbels en een hapje op één van de gezellige buitenterrassen bij goed weer, bij minder goed weer in de buurt van de feesttafels, met schikking naar wens.
- Huisgeselecteerde cava
- Sinaasappelsap
- Waters
Onze Chef serveert heerlijke aperitiefhapjes volgens het seizoen: koud en warm, trendy en origineel gepresenteerd. De Chef voorziet in 2 koude en 2 warme hapjes per persoon, gedurende een tijdspanne van één uur.

Menu
Onze chef serveert alvast 4 amuses:
Rollertoaster I kaas I ham
Cupje op basis van inktvisinkt I garnaaltjes
Gelakt buikspek I sesam
Koekje van rode biet I witte pens I appel I balsamico
(Je kan per gang een keuze maken uit één van onderstaande
voorgestelde gerechten voor het ganse gezelschap)
Voorgerecht geserveerd aan tafel:
Brioche toast I wildpaté I uienconfijt
OF
Gerookte zalm I mierikswortel I wakame I komkommer
I couscoussalade I toast van fijne kruiden
OF
Carpaccio van Hert I rucola I Parmezaanse krullen
I pijnboompitten I balsamico
OF
Vitello tonnato I dressing van tonijn I appelkappertjes I rucola
Soepje geserveerd aan tafel:
Pompoensoepje I gerookte eend
OF
Witloofsoepje I spekkorstjes
OF
Tomatensoep I basilicum I handgerolde balletjes
OF
Waterkersvelouté I gerookte kip
Warme tussengerechten (supl. € 12,00/pp):
Zeebaars I savooi I Duvel I courgettini I venkel I groententaartje
OF
Black Tiger Scampi I huisgemaakte kruidenboter
OF
Koninginnehapje I krokantje
OF
Zeetongrolletjes Normandisch I Noordzeegarnaaltjes I mosseltjes
Hoofdgerechten geserveerd aan tafel:
Hertenfilet I gekarameliseerd witloof I peertje I veenbessen
I wildsausje I aardappelkroketjes
OF
Junior Beef I groenentaartje I gegratineerde aardappelen I poivrade
OF
Kalkoenrollade I romanesco I groene asperge I jonge wortel
I lichte pepersaus I aardappelwedges
OF
Zwartpootvarken ‘Pata Negra’ I chips van zijn ham I wortelcrème
I rozemarijn I vleesjus I aardappelkroketjes
Dessertenbuffet:
Dessertenbord ’t Rietlaer: chocolademousse I tiramisu I javanais I roomsoes I rood fruit
OF
Vanille Bourbon I espuma van advocaat I rood fruit
OF
Marscarponemousse I honing I peer I vanille I rode vruchten I meringue
OF
Verrassing van Leonidas I Manon I New Style
Vegetarische gerechten:
Wrap I groentenratatouille I quorn
Melanzane alla Parmigiono
Halloumi I zalf van pastinaak I witloof I torenbloemkool I paarse wortel I kerstomaat
Stoofpotje van Tzay ‘Tikka Massale’
Menu
Onze chef serveert alvast 4 amuses:
Rollertoaster I kaas I ham
Cupje op basis van inktvisinkt I garnaaltjes
Gelakt buikspek I sesam
Koekje van rode biet I witte pens I appel I balsamico
(Je kan per gang een keuze maken uit één van onderstaande
voorgestelde gerechten voor het ganse gezelschap)
Voorgerecht geserveerd aan tafel:
Brioche toast I wildpaté I uienconfijt
OF
Gerookte zalm I mierikswortel I wakame I komkommer
I couscoussalade I toast van fijne kruiden
OF
Carpaccio van Hert I rucola I Parmezaanse krullen
I pijnboompitten I balsamico
OF
Vitello tonnato I dressing van tonijn I appelkappertjes I rucola
Soepje geserveerd aan tafel:
Pompoensoepje I gerookte eend
OF
Witloofsoepje I spekkorstjes
OF
Tomatensoep I basilicum I handgerolde balletjes
OF
Waterkersvelouté I gerookte kip
Warme tussengerechten
(supl. € 12,00/pp):
Zeebaars I savooi I Duvel I courgettini I venkel I groententaartje
OF
Black Tiger Scampi I huisgemaakte kruidenboter
OF
Koninginnehapje I krokantje
OF
Zeetongrolletjes Normandisch I Noordzeegarnaaltjes I mosseltjes
Hoofdgerechten geserveerd aan tafel:
Hertenfilet I gekarameliseerd witloof I peertje I veenbessen
I wildsausje I aardappelkroketjes
OF
Junior Beef I groenentaartje I gegratineerde aardappelen I poivrade
OF
Kalkoenrollade I romanesco I groene asperge I jonge wortel
I lichte pepersaus I aardappelwedges
OF
Zwartpootvarken ‘Pata Negra’ I chips van zijn ham I wortelcrème
I rozemarijn I vleesjus I aardappelkroketjes
Dessertenbuffet:
Dessertenbord ’t Rietlaer: chocolademousse I tiramisu I javanais I roomsoes I rood fruit
OF
Vanille Bourbon I espuma van advocaat I rood fruit
OF
Marscarponemousse I honing I peer I vanille I rode vruchten I meringue
OF
Verrassing van Leonidas I Manon I New Style
Vegetarische gerechten:
Wrap I groentenratatouille I quorn
Melanzane alla Parmigiono
Halloumi I zalf van pastinaak I witloof I torenbloemkool I paarse wortel I kerstomaat
Stoofpotje van Tzay ‘Tikka Massale’
Kindermenu
Van Harte Welkom:
Kinderchampagne I Sinaasappelsap
I Chips4Kids I Gefrituurde minisnacks
Voorgerecht:
Tomatensoepje I Handgerolde balletjes
OF
Kaaskroketje
Hoofdgerecht:
Kipfilet met appelmoes I frietjes
OF
Kinderbox met verrassing
OF
Curryworst met frietjes
OF
Koninginnenhapje met frietjes en vers slaatje
Dessert:
Kinderijsje met chocoladesaus