Herfstmenu
Geniet van een wintermenu geserveerd aan tafel op jouw favoriete moment.
- Prijszetting: € 89,00/pp all-in (incl. welkomsdrank, huisgeselecteerde wijnen, waters, bieren, frisdranken en koffie)
- Tijdspanne: 5 uur (startuur zelf te bepalen)
- Periode: oktober, november en december
Oktober November December
Menu
Van harte welkom:
Huisgeselecteerde Cava I Sinaasappelsap
Onze chef serveert alvast 4 amuses:
Rollertoaster I kaas I ham
Cupje op basis van inktvisinkt I garnaaltjes
Gelakt buikspek I sesam
Koekje van rode biet I witte pens I appel I balsamico
(Je kan per gang een keuze maken uit één van onderstaande
voorgestelde gerechten voor het ganse gezelschap)
Voorgerecht geserveerd aan tafel:
Brioche toast I wildpaté I uienconfijt
OF
Gerookte zalm I mierikswortel I wakame I komkommer
I couscoussalade I toast van fijne kruiden
OF
Carpaccio van Hert I rucola I Parmezaanse krullen
I pijnboompitten I balsamico
OF
Vitello tonnato I dressing van tonijn I appelkappertjes I rucola
Soepje geserveerd aan tafel:
Pompoensoepje I gerookte eend
OF
Witloofsoepje I spekkorstjes
OF
Tomatensoep I basilicum I handgerolde balletjes
OF
Waterkersvelouté I gerookte kip
Warme tussengerechten (supl. € 12,00/pp):
Zeebaars I savooi I Duvel I courgettini I venkel I groententaartje
OF
Black Tiger Scampi I huisgemaakte kruidenboter
OF
Koninginnehapje I krokantje
OF
Zeetongrolletjes Normandisch I Noordzeegarnaaltjes I mosseltjes
Hoofdgerechten geserveerd aan tafel:
Hertenfilet I gekarameliseerd witloof I peertje I veenbessen
I wildsausje I aardappelkroketjes
OF
Junior Beef I groenentaartje I gegratineerde aardappelen I poivrade
OF
Kalkoenrollade I romanesco I groene asperge I jonge wortel
I lichte pepersaus I aardappelwedges
OF
Zwartpootvarken ‘Pata Negra’ I chips van zijn ham I wortelcrème
I rozemarijn I vleesjus I aardappelkroketjes
Dessertenbuffet:
Dessertenbord ’t Rietlaer: chocolademousse I tiramisu I javanais I roomsoes I rood fruit
OF
Vanille Bourbon I espuma van advocaat I rood fruit
OF
Marscarponemousse I honing I peer I vanille I rode vruchten I meringue
OF
Verrassing van Leonidas I Manon I New Style
Vegetarische gerechten:
Wrap I groentenratatouille I quorn
Melanzane alla Parmigiono
Halloumi I zalf van pastinaak I witloof I torenbloemkool I paarse wortel I kerstomaat
Stoofpotje van Tzay ‘Tikka Massale’
Menu
Van harte welkom:
Huisgeselecteerde Cava I Sinaasappelsap
Onze chef serveert alvast 4 amuses:
Rollertoaster I kaas I ham
Cupje op basis van inktvisinkt I garnaaltjes
Gelakt buikspek I sesam
Koekje van rode biet I witte pens I appel I balsamico
(Je kan per gang een keuze maken uit één van onderstaande
voorgestelde gerechten voor het ganse gezelschap)
Voorgerecht geserveerd aan tafel:
Brioche toast I wildpaté I uienconfijt
OF
Gerookte zalm I mierikswortel I wakame I komkommer
I couscoussalade I toast van fijne kruiden
OF
Carpaccio van Hert I rucola I Parmezaanse krullen
I pijnboompitten I balsamico
OF
Vitello tonnato I dressing van tonijn I appelkappertjes I rucola
Soepje geserveerd aan tafel:
Pompoensoepje I gerookte eend
OF
Witloofsoepje I spekkorstjes
OF
Tomatensoep I basilicum I handgerolde balletjes
OF
Waterkersvelouté I gerookte kip
Warme tussengerechten
(supl. € 12,00/pp):
Zeebaars I savooi I Duvel I courgettini I venkel I groententaartje
OF
Black Tiger Scampi I huisgemaakte kruidenboter
OF
Koninginnehapje I krokantje
OF
Zeetongrolletjes Normandisch I Noordzeegarnaaltjes I mosseltjes
Hoofdgerechten geserveerd aan tafel:
Hertenfilet I gekarameliseerd witloof I peertje I veenbessen
I wildsausje I aardappelkroketjes
OF
Junior Beef I groenentaartje I gegratineerde aardappelen I poivrade
OF
Kalkoenrollade I romanesco I groene asperge I jonge wortel
I lichte pepersaus I aardappelwedges
OF
Zwartpootvarken ‘Pata Negra’ I chips van zijn ham I wortelcrème
I rozemarijn I vleesjus I aardappelkroketjes
Dessertenbuffet:
Dessertenbord ’t Rietlaer: chocolademousse I tiramisu I javanais I roomsoes I rood fruit
OF
Vanille Bourbon I espuma van advocaat I rood fruit
OF
Marscarponemousse I honing I peer I vanille I rode vruchten I meringue
OF
Verrassing van Leonidas I Manon I New Style
Vegetarische gerechten:
Wrap I groentenratatouille I quorn
Melanzane alla Parmigiono
Halloumi I zalf van pastinaak I witloof I torenbloemkool I paarse wortel I kerstomaat
Stoofpotje van Tzay ‘Tikka Massale’