Lentemenu
Geniet van een wintermenu geserveerd aan tafel op jouw favoriete moment.
- Prijszetting: € 89,00/pp all-in (incl. welkomsdrank, huisgeselecteerde wijnen, waters, bieren, frisdranken en koffie)
- Tijdspanne: 5 uur (startuur zelf te bepalen)
- Periode: april, mei en juni
April Mei Juni
Menu
Van harte welkom:
Huisgeselecteerde Cava I Sinaasappelsap
Onze chef serveert alvast 4 amuses:
Koekje van rode biet I witte pens I appel I balsamico
Blini I pulled pork I mango
Scampi I sweet chili
Zongedroogde tomaat I mozzarella
(Je kan per gang een keuze maken uit één van onderstaande
voorgestelde gerechten voor het ganse gezelschap)
Voorgerecht geserveerd aan tafel:
Carpaccio van Rund I Parmezaanse krullen I pijnboompitten
I balsamico I zongedroogde tomaten
OF
Gerookte zalm I mierikswortel I komkommer I couscoussalade
I kerstomaat I toast van fijne kruiden
OF
Italiaanse ham I honingmeloen I Griekse yoghurt I passievrucht
OF
Sint-Jakobsvrucht 3x anders I tartaar I carpaccio I gebakken
Soepje geserveerd aan tafel:
Aspergeroomsoep I aspergepunten
OF
Kervelsoepje I gerookte paling
OF
Tomatensoep I basilicum I handgerolde balletjes
OF
Waterkersvelouté I gerookte kip
Warme tussengerechten (supl. € 12,00/pp):
Asperges I op Vlaamse wijze
OF
Kabeljauwhaasje I jonge prei I sausje van tuinkruiden
OF
Scampi I zachte curry I tagliatelle I Granny Smith
OF
Zeetongrolletjes Normandisch I Noordzeegarnaatjes I mosseltjes
Hoofdgerechten geserveerd aan tafel:
Melkbig I zalf van knolselder I witte asperges I jonge wortel
I broccoli I kerstomaat I vleesjus I gegratineerde aardappelen
OF
Junior beef I groententaartje I gegratineerde aardappelen in schil I poivrade
OF
Zwartpootvarken ‘Pata negra’ I chips van zijn ham I wortelcrème I rozemarijn
I vleesjus I aardappelkroketjes
OF
Op vel gekorste Parelhoen I zalf van knolselder I witte asperge I jonge wortel
I broccoli I kerstomaat I aardappelwedges I jus met oude port
Desserten geserveerd aan tafel:
Dessertenbuffet ’t Rietlaer: chocolademousse I tiramisu I javanais I roomsoes I rood fruit
OF
Dame Blanche I de enige echte
OF
Chocolademousse I advocaat I rood fruit
OF
verrassing van Leonidas I Manon I New Style
Vegetarische gerechten:
Wrap I groentenratatouille I quorn
Melanzane alla Parmigiono
Halloumi I zalf van pastinaak I witloof I torenbloemkool I paarse wortel I kerstomaat
Stoofpotje van Tzay ‘Tikka Massale’
Menu
Van harte welkom:
Huisgeselecteerde Cava I Sinaasappelsap
Onze chef serveert alvast 4 amuses:
Koekje van rode biet I witte pens I appel I balsamico
Blini I pulled pork I mango
Scampi I sweet chili
Zongedroogde tomaat I mozzarella
(Je kan per gang een keuze maken uit één van onderstaande
voorgestelde gerechten voor het ganse gezelschap)
Voorgerecht geserveerd aan tafel:
Carpaccio van Rund I Parmezaanse krullen I pijnboompitten
I balsamico I zongedroogde tomaten
OF
Gerookte zalm I mierikswortel I komkommer I couscoussalade
I kerstomaat I toast van fijne kruiden
OF
Italiaanse ham I honingmeloen I Griekse yoghurt I passievrucht
OF
Sint-Jakobsvrucht 3x anders I tartaar I carpaccio I gebakken
Soepje geserveerd aan tafel:
Aspergeroomsoep I aspergepunten
OF
Kervelsoepje I gerookte paling
OF
Tomatensoep I basilicum I handgerolde balletjes
OF
Waterkersvelouté I gerookte kip
Warme tussengerechten
(supl. € 12,00/pp):
Asperges I op Vlaamse wijze
OF
Kabeljauwhaasje I jonge prei I sausje van tuinkruiden
OF
Scampi I zachte curry I tagliatelle I Granny Smith
OF
Zeetongrolletjes Normandisch I Noordzeegarnaatjes I mosseltjes
Hoofdgerechten geserveerd aan tafel:
Melkbig I zalf van knolselder I witte asperges I jonge wortel
I broccoli I kerstomaat I vleesjus I gegratineerde aardappelen
OF
Junior beef I groententaartje I gegratineerde aardappelen in schil I poivrade
OF
Zwartpootvarken ‘Pata negra’ I chips van zijn ham I wortelcrème I rozemarijn
I vleesjus I aardappelkroketjes
OF
Op vel gekorste Parelhoen I zalf van knolselder I witte asperge I jonge wortel
I broccoli I kerstomaat I aardappelwedges I jus met oude port
Desserten geserveerd aan tafel:
Dessertenbuffet ’t Rietlaer: chocolademousse I tiramisu I javanais I roomsoes I rood fruit
OF
Dame Blanche I de enige echte
OF
Chocolademousse I advocaat I rood fruit
OF
verrassing van Leonidas I Manon I New Style
Vegetarische gerechten:
Wrap I groentenratatouille I quorn
Melanzane alla Parmigiono
Halloumi I zalf van pastinaak I witloof I torenbloemkool I paarse wortel I kerstomaat
Stoofpotje van Tzay ‘Tikka Massale’