Lentemenu
Geniet van een lentemenu geserveerd aan tafel op jouw favoriete moment.
Prijszetting All-in gedurende 5 uur:
– Volwassenen: 95,00/pp
– Kinderen tot 12 jaar: 35,00/pp
– Peuters onder 4 jaar: gratis
(incl. welkomstdrank, huisgeselecteerde wijnen, waters, bieren, frisdranken en koffie)
- Periode: april, mei en juni
April Mei Juni
Ontvangst
& amuses
Een ‘Van Harte Welkom’ voor jullie en de gasten met bubbels en een hapje op één van de gezellige buitenterrassen bij goed weer, bij minder goed weer in de buurt van de feesttafels, met schikking naar wens.
- Huisgeselecteerde cava
- Sinaasappelsap
- Waters
Onze Chef serveert heerlijke aperitiefhapjes volgens het seizoen: koud en warm, trendy en origineel gepresenteerd. De Chef voorziet in 2 koude en 2 warme hapjes per persoon, gedurende een tijdspanne van één uur.

Menu
Onze chef serveert alvast 4 amuses:
Koekje van rode biet I witte pens I appel I balsamico
Blini I pulled pork I mango
Scampi I sweet chili
Zongedroogde tomaat I mozzarella
(Je kan per gang een keuze maken uit één van onderstaande
voorgestelde gerechten voor het ganse gezelschap)
Voorgerecht geserveerd aan tafel:
Carpaccio van Rund I Parmezaanse krullen I pijnboompitten
I balsamico I zongedroogde tomaten
OF
Gerookte zalm I mierikswortel I komkommer I couscoussalade
I kerstomaat I toast van fijne kruiden
OF
Italiaanse ham I honingmeloen I Griekse yoghurt I passievrucht
OF
Sint-Jakobsvrucht 3x anders I tartaar I carpaccio I gebakken
Soepje geserveerd aan tafel:
Aspergeroomsoep I aspergepunten
OF
Kervelsoepje I gerookte paling
OF
Tomatensoep I basilicum I handgerolde balletjes
OF
Waterkersvelouté I gerookte kip
Warme tussengerechten (supl. € 12,00/pp):
Asperges I op Vlaamse wijze
OF
Kabeljauwhaasje I jonge prei I sausje van tuinkruiden
OF
Scampi I zachte curry I tagliatelle I Granny Smith
OF
Zeetongrolletjes Normandisch I Noordzeegarnaatjes I mosseltjes
Hoofdgerechten geserveerd aan tafel:
Melkbig I zalf van knolselder I witte asperges I jonge wortel
I broccoli I kerstomaat I vleesjus I gegratineerde aardappelen
OF
Junior beef I groententaartje I gegratineerde aardappelen in schil I poivrade
OF
Zwartpootvarken ‘Pata negra’ I chips van zijn ham I wortelcrème I rozemarijn
I vleesjus I aardappelkroketjes
OF
Op vel gekorste Parelhoen I zalf van knolselder I witte asperge I jonge wortel
I broccoli I kerstomaat I aardappelwedges I jus met oude port
Desserten geserveerd aan tafel:
Dessertenbuffet ’t Rietlaer: chocolademousse I tiramisu I javanais I roomsoes I rood fruit
OF
Dame Blanche I de enige echte
OF
Chocolademousse I advocaat I rood fruit
OF
verrassing van Leonidas I Manon I New Style
Vegetarische gerechten:
Wrap I groentenratatouille I quorn
Melanzane alla Parmigiono
Halloumi I zalf van pastinaak I witloof I torenbloemkool I paarse wortel I kerstomaat
Stoofpotje van Tzay ‘Tikka Massale’
Menu
Onze chef serveert alvast 4 amuses:
Koekje van rode biet I witte pens I appel I balsamico
Blini I pulled pork I mango
Scampi I sweet chili
Zongedroogde tomaat I mozzarella
(Je kan per gang een keuze maken uit één van onderstaande
voorgestelde gerechten voor het ganse gezelschap)
Voorgerecht geserveerd aan tafel:
Carpaccio van Rund I Parmezaanse krullen I pijnboompitten
I balsamico I zongedroogde tomaten
OF
Gerookte zalm I mierikswortel I komkommer I couscoussalade
I kerstomaat I toast van fijne kruiden
OF
Italiaanse ham I honingmeloen I Griekse yoghurt I passievrucht
OF
Sint-Jakobsvrucht 3x anders I tartaar I carpaccio I gebakken
Soepje geserveerd aan tafel:
Aspergeroomsoep I aspergepunten
OF
Kervelsoepje I gerookte paling
OF
Tomatensoep I basilicum I handgerolde balletjes
OF
Waterkersvelouté I gerookte kip
Warme tussengerechten
(supl. € 12,00/pp):
Asperges I op Vlaamse wijze
OF
Kabeljauwhaasje I jonge prei I sausje van tuinkruiden
OF
Scampi I zachte curry I tagliatelle I Granny Smith
OF
Zeetongrolletjes Normandisch I Noordzeegarnaatjes I mosseltjes
Hoofdgerechten geserveerd aan tafel:
Melkbig I zalf van knolselder I witte asperges I jonge wortel
I broccoli I kerstomaat I vleesjus I gegratineerde aardappelen
OF
Junior beef I groententaartje I gegratineerde aardappelen in schil I poivrade
OF
Zwartpootvarken ‘Pata negra’ I chips van zijn ham I wortelcrème I rozemarijn
I vleesjus I aardappelkroketjes
OF
Op vel gekorste Parelhoen I zalf van knolselder I witte asperge I jonge wortel
I broccoli I kerstomaat I aardappelwedges I jus met oude port
Desserten geserveerd aan tafel:
Dessertenbuffet ’t Rietlaer: chocolademousse I tiramisu I javanais I roomsoes I rood fruit
OF
Dame Blanche I de enige echte
OF
Chocolademousse I advocaat I rood fruit
OF
verrassing van Leonidas I Manon I New Style
Vegetarische gerechten:
Wrap I groentenratatouille I quorn
Melanzane alla Parmigiono
Halloumi I zalf van pastinaak I witloof I torenbloemkool I paarse wortel I kerstomaat
Stoofpotje van Tzay ‘Tikka Massale’
Kindermenu
Van Harte Welkom:
Kinderchampagne I Sinaasappelsap
I Chips4Kids I Gefrituurde minisnacks
Voorgerecht:
Tomatensoepje I Handgerolde balletjes
OF
Kaaskroketje
Hoofdgerecht:
Kipfilet met appelmoes I frietjes
OF
Kinderbox met verrassing
OF
Curryworst met frietjes
OF
Koninginnenhapje met frietjes en vers slaatje
Dessert:
Kinderijsje met chocoladesaus