Wintermenu
Geniet van een wintermenu geserveerd aan tafel op jouw favoriete moment.
Prijszetting All-in gedurende 5 uur:
– Volwassenen: 95,00/pp
– Kinderen tot 12 jaar: 35,00/pp
– Peuters onder 4 jaar: gratis
(incl. welkomstdrank, huisgeselecteerde wijnen, waters, bieren, frisdranken en koffie)
- Periode: januari, februari en maart
Januari Februari Maart
Ontvangst
& amuses
Een ‘Van Harte Welkom’ voor jullie en de gasten met bubbels en een hapje op één van de gezellige buitenterrassen bij goed weer, bij minder goed weer in de buurt van de feesttafels, met schikking naar wens.
- Huisgeselecteerde cava
- Sinaasappelsap
- Waters
Onze Chef serveert heerlijke aperitiefhapjes volgens het seizoen: koud en warm, trendy en origineel gepresenteerd. De Chef voorziet in 2 koude en 2 warme hapjes per persoon, gedurende een tijdspanne van één uur.

Menu
Onze chef serveert alvast 4 amuses:
Blini I forelmousse I grijze garnaal
Paté van ree I toast rozijnenbrood
Witloofsoepje I gerookte zalmsnippers
Tramezzini I kip I rode pesto
(Je kan per gang een keuze maken uit één van onderstaande
voorgestelde gerechten voor het ganse gezelschap)
Voorgerecht geserveerd aan tafel:
Carpaccio van Hert I Parmezaanse krullen I pijnboompitten
I balsamico I zongedroogde tomaten
OF
Huisgemarineerde Schotse Zalm I radijs I komkommer I rode ui
I Griekse pasta I foreleitjes I kruidige bioche
OF
Vitello Tonnato I appelkappertjes I New Style
OF
Gerookte heilbot I Granny Smith
Soepje geserveerd aan tafel:
Agnes Sorel I ossentong I kippenpluksels I champignons
OF
Erwtensoep I rookworst I spekblokjes
OF
Tomatensoep I basilicum I handgerolde balletjes
OF
Waterkersvelouté I gerookte kip
Warme tussengerechten (supl. € 12,00/pp):
Zeetongreepjes I Normandisch I Noordzeegarnalen I mosseltjes
OF
Dorade Royal I witloof I bieslooksaus
OF
Scampi I zachte curry I tagliatelle I Granny Smith
OF
Skrei I julienne groentjes I Chardonnay sausje (feb.-mrt)
Hoofdgerechten geserveerd aan tafel:
Junior Beef I groententaartje I gegratineerde aardappel in de schil I poivrade
OF
Ibericohaas I zalf van pastinaak I paarse wortel I torenbloemkool
I kerstomaat I witloof I gegratineerde aardappelen I graantjesmosterd
OF
Parelhoenfilet I zalf van pastinaak I paarse wortel I romanesco
I kerstomaat I witloof I aardappelwedges I jus met oude port
OF
Hertfilet I gekarameliseerd witloof I peertje I veenbessen I wildsausje I aardappelkroketjes
Desserten geserveerd aan tafel:
Dessertbord ’t Rietlaer: chocolademousse I tiramisu I javanais I roomsoes I rood fruit
OF
Vanille Bourbon I espuma van advocaat I rood fruit
OF
Trio van chocolade I brownie I melkchocolade I witte en pure chocolade
OF
Panna Cotta I meringue I passievrucht I chocolade
Vegetarische gerechten:
Wrap I groentenratatouille I quorn
Melanzane alla Parmigiono
Halloumi I zalf van pastinaak I witloof I torenbloemkool I paarse wortel I kerstomaat
Stoofpotje van Tzay ‘Tikka Massale’
Menu
Onze chef serveert alvast 4 amuses:
Blini I forelmousse I grijze garnaal
Paté van ree I toast rozijnenbrood
Witloofsoepje I gerookte zalmsnippers
Tramezzini I kip I rode pesto
(Je kan per gang een keuze maken uit één van onderstaande
voorgestelde gerechten voor het ganse gezelschap)
Voorgerecht geserveerd aan tafel:
Carpaccio van Hert I Parmezaanse krullen I pijnboompitten
I balsamico I zongedroogde tomaten
OF
Huisgemarineerde Schotse Zalm I radijs I komkommer I rode ui
I Griekse pasta I foreleitjes I kruidige bioche
OF
Vitello Tonnato I appelkappertjes I New Style
OF
Gerookte heilbot I Granny Smith
Soepje geserveerd aan tafel:
Agnes Sorel I ossentong I kippenpluksels I champignons
OF
Erwtensoep I rookworst I spekblokjes
OF
Tomatensoep I basilicum I handgerolde balletjes
OF
Waterkersvelouté I gerookte kip
Warme tussengerechten
(supl. € 12,00/pp):
Zeetongreepjes I Normandisch I Noordzeegarnalen I mosseltjes
OF
Dorade Royal I witloof I bieslooksaus
OF
Scampi I zachte curry I tagliatelle I Granny Smith
OF
Skrei I julienne groentjes I Chardonnay sausje (feb.-mrt)
Hoofdgerechten geserveerd aan tafel:
Junior Beef I groententaartje I gegratineerde aardappel in de schil I poivrade
OF
Ibericohaas I zalf van pastinaak I paarse wortel I torenbloemkool
I kerstomaat I witloof I gegratineerde aardappelen I graantjesmosterd
OF
Parelhoenfilet I zalf van pastinaak I paarse wortel I romanesco
I kerstomaat I witloof I aardappelwedges I jus met oude port
OF
Hertfilet I gekarameliseerd witloof I peertje I veenbessen I wildsausje I aardappelkroketjes
Wrap I groentenratatouille I quorn
Melanzane alla Parmigiono
Halloumi I zalf van pastinaak I witloof I torenbloemkool I paarse wortel I kerstomaat
Stoofpotje van Tzay ‘Tikka Massale’
Kindermenu
Van Harte Welkom:
Kinderchampagne I Sinaasappelsap
I Chips4Kids I Gefrituurde minisnacks
Voorgerecht:
Tomatensoepje I Handgerolde balletjes
OF
Kaaskroketje
Hoofdgerecht:
Kipfilet met appelmoes I frietjes
OF
Kinderbox met verrassing
OF
Curryworst met frietjes
OF
Koninginnenhapje met frietjes en vers slaatje
Dessert:
Kinderijsje met chocoladesaus