Wintermenu
Geniet van een wintermenu geserveerd aan tafel op jouw favoriete moment.
- Prijszetting: € 89,00/pp all-in
(incl. welkomstdrank, huisgeselecteerde wijnen, waters, bieren, frisdranken en koffie) - Tijdspanne: 5 uur (startuur zelf te bepalen)
- Periode: januari, februari en maart
Januari Februari Maart
Menu
Van harte welkom:
Huisgeselecteerde Cava I Sinaasappelsap
Onze chef serveert alvast 4 amuses:
Blini I forelmousse I grijze garnaal
Paté van ree I toast rozijnenbrood
Witloofsoepje I gerookte zalmsnippers
Tramezzini I kip I rode pesto
(Je kan per gang een keuze maken uit één van onderstaande
voorgestelde gerechten voor het ganse gezelschap)
Voorgerecht geserveerd aan tafel:
Carpaccio van Hert I Parmezaanse krullen I pijnboompitten
I balsamico I zongedroogde tomaten
OF
Huisgemarineerde Schotse Zalm I radijs I komkommer I rode ui
I Griekse pasta I foreleitjes I kruidige bioche
OF
Vitello Tonnato I appelkappertjes I New Style
OF
Gerookte heilbot I Granny Smith
Soepje geserveerd aan tafel:
Agnes Sorel I ossentong I kippenpluksels I champignons
OF
Erwtensoep I rookworst I spekblokjes
OF
Tomatensoep I basilicum I handgerolde balletjes
OF
Waterkersvelouté I gerookte kip
Warme tussengerechten (supl. € 12,00/pp):
Zeetongreepjes I Normandisch I Noordzeegarnalen I mosseltjes
OF
Dorade Royal I witloof I bieslooksaus
OF
Scampi I zachte curry I tagliatelle I Granny Smith
OF
Skrei I julienne groentjes I Chardonnay sausje (feb.-mrt)
Hoofdgerechten geserveerd aan tafel:
Junior Beef I groententaartje I gegratineerde aardappel in de schil I poivrade
OF
Ibericohaas I zalf van pastinaak I paarse wortel I torenbloemkool
I kerstomaat I witloof I gegratineerde aardappelen I graantjesmosterd
OF
Parelhoenfilet I zalf van pastinaak I paarse wortel I romanesco
I kerstomaat I witloof I aardappelwedges I jus met oude port
OF
Hertfilet I gekarameliseerd witloof I peertje I veenbessen I wildsausje I aardappelkroketjes
Desserten geserveerd aan tafel:
Dessertbord ’t Rietlaer: chocolademousse I tiramisu I javanais I roomsoes I rood fruit
OF
Vanille Bourbon I espuma van advocaat I rood fruit
OF
Trio van chocolade I brownie I melkchocolade I witte en pure chocolade
OF
Panna Cotta I meringue I passievrucht I chocolade
Vegetarische gerechten:
Wrap I groentenratatouille I quorn
Melanzane alla Parmigiono
Halloumi I zalf van pastinaak I witloof I torenbloemkool I paarse wortel I kerstomaat
Stoofpotje van Tzay ‘Tikka Massale’
Menu
Van harte welkom:
Huisgeselecteerde Cava I Sinaasappelsap
Onze chef serveert alvast 4 amuses:
Blini I forelmousse I grijze garnaal
Paté van ree I toast rozijnenbrood
Witloofsoepje I gerookte zalmsnippers
Tramezzini I kip I rode pesto
(Je kan per gang een keuze maken uit één van onderstaande
voorgestelde gerechten voor het ganse gezelschap)
Voorgerecht geserveerd aan tafel:
Carpaccio van Hert I Parmezaanse krullen I pijnboompitten
I balsamico I zongedroogde tomaten
OF
Huisgemarineerde Schotse Zalm I radijs I komkommer I rode ui
I Griekse pasta I foreleitjes I kruidige bioche
OF
Vitello Tonnato I appelkappertjes I New Style
OF
Gerookte heilbot I Granny Smith
Soepje geserveerd aan tafel:
Agnes Sorel I ossentong I kippenpluksels I champignons
OF
Erwtensoep I rookworst I spekblokjes
OF
Tomatensoep I basilicum I handgerolde balletjes
OF
Waterkersvelouté I gerookte kip
Warme tussengerechten
(supl. € 12,00/pp):
Zeetongreepjes I Normandisch I Noordzeegarnalen I mosseltjes
OF
Dorade Royal I witloof I bieslooksaus
OF
Scampi I zachte curry I tagliatelle I Granny Smith
OF
Skrei I julienne groentjes I Chardonnay sausje (feb.-mrt)
Hoofdgerechten geserveerd aan tafel:
Junior Beef I groententaartje I gegratineerde aardappel in de schil I poivrade
OF
Ibericohaas I zalf van pastinaak I paarse wortel I torenbloemkool
I kerstomaat I witloof I gegratineerde aardappelen I graantjesmosterd
OF
Parelhoenfilet I zalf van pastinaak I paarse wortel I romanesco
I kerstomaat I witloof I aardappelwedges I jus met oude port
OF
Hertfilet I gekarameliseerd witloof I peertje I veenbessen I wildsausje I aardappelkroketjes
Wrap I groentenratatouille I quorn
Melanzane alla Parmigiono
Halloumi I zalf van pastinaak I witloof I torenbloemkool I paarse wortel I kerstomaat
Stoofpotje van Tzay ‘Tikka Massale’