Zomermenu
Geniet van een wintermenu geserveerd aan tafel op jouw favoriete moment.
- Prijszetting: € 89,00/pp all-in
(incl. welkomsdrank, huisgeselecteerde wijnen, waters, bieren, frisdranken en koffie) - Tijdspanne: 5 uur (startuur zelf te bepalen)
- Periode: juli, augustus en september
Juli Augustus September
Menu
Van harte welkom:
Huisgeselecteerde Cava I Sinaasappelsap
Onze chef serveert alvast 4 amuses:
Ham I meloen
Blini I krab I forreleitjes
Saté Kip I sesam I honing
Tramezzini I gerookte zalm I komkommer I dille I Philadelphia
(Je kan per gang een keuze maken uit één van onderstaande
voorgestelde gerechten voor het ganse gezelschap)
Voorgerecht geserveerd aan tafel:
Tataki Ossenhaas I parelcouscous I chili mayo
OF
Zalm ‘Gravad lax’ I mierikswortelcrème I wakame I rode ui I kerstomaat
OF
Carpaccio van tomaat I mozzarella I basilicumolie
OF
Vitello Tonnato I dressing van tonijn I appelkappertjes I rucola
Soepje geserveerd aan tafel:
Gazpacho I komkommer I munt
OF
Zacht curry soepje I prei I courgette
OF
Tomatensoep I basilicum I handgerolde balletjes
OF
Waterkersvelouté I gerookte kip
Warme tussengerechten (supl. € 12,00/pp):
Schelvis I garnaalsausje I venkel I courgetti I
trostomaat
OF
Zalmfilet I bieslookroom I marktgroentjes
OF
Scampi I zachte curry I tagliatelle I Granny Smith
OF
Zeetongrolletjes Normandisch I Noordzeegarnaaltjes I mosseltjes
Hoofdgerechten buffet:
Filet van Brasvar I zalf van wortel I groene asperge I jonge wortel I broccoli
I kerstomaat I vleesjus met champignons I aardappelkroketjes
OF
Junior beef I groententaartje I gegratineerde aardappel in de schil I poivrade
OF
Mechelse Koekoek I wijze van de Chef
OF
Berkshire Melkbig I zalf van wortel I groene asperge I jonge wortel
I broccoli I vleesjus I gegratineerde aardappelen
Dessertenbuffet:
Dessertenbord ’t Rietlaer: chocolademousse I tiramisu I javanais I roomsoes I rood fruit
OF
Dame blanche I de enige echte
OF
Bavarois I aardbeien
OF
Verrassing van Leonidas I Manon I New Style
Vegetarische gerechten:
Wrap I groentenratatouille I quorn
Melanzane alla Parmigiono
Halloumi I zalf van pastinaak I witloof I torenbloemkool I paarse wortel I kerstomaat
Stoofpotje van Tzay ‘Tikka Massale’
Menu
Van harte welkom:
Huisgeselecteerde Cava I Sinaasappelsap
Onze chef serveert alvast 4 amuses:
Ham I meloen
Blini I krab I forreleitjes
Saté Kip I sesam I honing
Tramezzini I gerookte zalm I komkommer I dille I Philadelphia
(Je kan per gang een keuze maken uit één van onderstaande
voorgestelde gerechten voor het ganse gezelschap)
Voorgerecht geserveerd aan tafel:
Tataki Ossenhaas I parelcouscous I chili mayo
OF
Zalm ‘Gravad lax’ I mierikswortelcrème I wakame I rode ui I kerstomaat
OF
Carpaccio van tomaat I mozzarella I basilicumolie
OF
Vitello Tonnato I dressing van tonijn I appelkappertjes I rucola
Soepje geserveerd aan tafel:
Gazpacho I komkommer I munt
OF
Zacht curry soepje I prei I courgette
OF
Tomatensoep I basilicum I handgerolde balletjes
OF
Waterkersvelouté I gerookte kip
Warme tussengerechten
(supl. € 12,00/pp):
Schelvis I garnaalsausje I venkel I courgetti I
trostomaat
OF
Zalmfilet I bieslookroom I marktgroentjes
OF
Scampi I zachte curry I tagliatelle I Granny Smith
OF
Zeetongrolletjes Normandisch I Noordzeegarnaaltjes I mosseltjes
Hoofdgerechten buffet:
Filet van Brasvar I zalf van wortel I groene asperge I jonge wortel I broccoli
I kerstomaat I vleesjus met champignons I aardappelkroketjes
OF
Junior beef I groententaartje I gegratineerde aardappel in de schil I poivrade
OF
Mechelse Koekoek I wijze van de Chef
OF
Berkshire Melkbig I zalf van wortel I groene asperge I jonge wortel
I broccoli I vleesjus I gegratineerde aardappelen
Dessertenbuffet:
Dessertenbord ’t Rietlaer: chocolademousse I tiramisu I javanais I roomsoes I rood fruit
OF
Dame blanche I de enige echte
OF
Bavarois I aardbeien
OF
Verrassing van Leonidas I Manon I New Style
Vegetarische gerechten:
Wrap I groentenratatouille I quorn
Melanzane alla Parmigiono
Halloumi I zalf van pastinaak I witloof I torenbloemkool I paarse wortel I kerstomaat
Stoofpotje van Tzay ‘Tikka Massale’