Zomermenu
Geniet van een zomermenu geserveerd aan tafel op jouw favoriete moment.
Prijszetting All-in gedurende 5 uur:
– Volwassenen: 95,00/pp
– Kinderen tot 12 jaar: 35,00/pp
– Peuters onder 4 jaar: gratis
(incl. welkomstdrank, huisgeselecteerde wijnen, waters, bieren, frisdranken en koffie)
- Periode: juli, augustus en september
Juli Augustus September
Ontvangst
& amuses
Een ‘Van Harte Welkom’ voor jullie en de gasten met bubbels en een hapje op één van de gezellige buitenterrassen bij goed weer, bij minder goed weer in de buurt van de feesttafels, met schikking naar wens.
- Huisgeselecteerde cava
- Sinaasappelsap
- Waters
Onze Chef serveert heerlijke aperitiefhapjes volgens het seizoen: koud en warm, trendy en origineel gepresenteerd. De Chef voorziet in 2 koude en 2 warme hapjes per persoon, gedurende een tijdspanne van één uur.

Menu
Onze chef serveert alvast 4 amuses:
Ham I meloen
Blini I krab I forreleitjes
Saté Kip I sesam I honing
Tramezzini I gerookte zalm I komkommer I dille I Philadelphia
(Je kan per gang een keuze maken uit één van onderstaande
voorgestelde gerechten voor het ganse gezelschap)
Voorgerecht geserveerd aan tafel:
Tataki Ossenhaas I parelcouscous I chili mayo
OF
Zalm ‘Gravad lax’ I mierikswortelcrème I wakame I rode ui I kerstomaat
OF
Carpaccio van tomaat I mozzarella I basilicumolie
OF
Vitello Tonnato I dressing van tonijn I appelkappertjes I rucola
Soepje geserveerd aan tafel:
Gazpacho I komkommer I munt
OF
Zacht curry soepje I prei I courgette
OF
Tomatensoep I basilicum I handgerolde balletjes
OF
Waterkersvelouté I gerookte kip
Warme tussengerechten (supl. € 12,00/pp):
Schelvis I garnaalsausje I venkel I courgetti I
trostomaat
OF
Zalmfilet I bieslookroom I marktgroentjes
OF
Scampi I zachte curry I tagliatelle I Granny Smith
OF
Zeetongrolletjes Normandisch I Noordzeegarnaaltjes I mosseltjes
Hoofdgerechten buffet:
Filet van Brasvar I zalf van wortel I groene asperge I jonge wortel I broccoli
I kerstomaat I vleesjus met champignons I aardappelkroketjes
OF
Junior beef I groententaartje I gegratineerde aardappel in de schil I poivrade
OF
Mechelse Koekoek I wijze van de Chef
OF
Berkshire Melkbig I zalf van wortel I groene asperge I jonge wortel
I broccoli I vleesjus I gegratineerde aardappelen
Dessertenbuffet:
Dessertenbord ’t Rietlaer: chocolademousse I tiramisu I javanais I roomsoes I rood fruit
OF
Dame blanche I de enige echte
OF
Bavarois I aardbeien
OF
Verrassing van Leonidas I Manon I New Style
Vegetarische gerechten:
Wrap I groentenratatouille I quorn
Melanzane alla Parmigiono
Halloumi I zalf van pastinaak I witloof I torenbloemkool I paarse wortel I kerstomaat
Stoofpotje van Tzay ‘Tikka Massale’
Menu
Onze chef serveert alvast 4 amuses:
Ham I meloen
Blini I krab I forreleitjes
Saté Kip I sesam I honing
Tramezzini I gerookte zalm I komkommer I dille I Philadelphia
(Je kan per gang een keuze maken uit één van onderstaande
voorgestelde gerechten voor het ganse gezelschap)
Voorgerecht geserveerd aan tafel:
Tataki Ossenhaas I parelcouscous I chili mayo
OF
Zalm ‘Gravad lax’ I mierikswortelcrème I wakame I rode ui I kerstomaat
OF
Carpaccio van tomaat I mozzarella I basilicumolie
OF
Vitello Tonnato I dressing van tonijn I appelkappertjes I rucola
Soepje geserveerd aan tafel:
Gazpacho I komkommer I munt
OF
Zacht curry soepje I prei I courgette
OF
Tomatensoep I basilicum I handgerolde balletjes
OF
Waterkersvelouté I gerookte kip
Warme tussengerechten
(supl. € 12,00/pp):
Schelvis I garnaalsausje I venkel I courgetti I
trostomaat
OF
Zalmfilet I bieslookroom I marktgroentjes
OF
Scampi I zachte curry I tagliatelle I Granny Smith
OF
Zeetongrolletjes Normandisch I Noordzeegarnaaltjes I mosseltjes
Hoofdgerechten buffet:
Filet van Brasvar I zalf van wortel I groene asperge I jonge wortel I broccoli
I kerstomaat I vleesjus met champignons I aardappelkroketjes
OF
Junior beef I groententaartje I gegratineerde aardappel in de schil I poivrade
OF
Mechelse Koekoek I wijze van de Chef
OF
Berkshire Melkbig I zalf van wortel I groene asperge I jonge wortel
I broccoli I vleesjus I gegratineerde aardappelen
Dessertenbuffet:
Dessertenbord ’t Rietlaer: chocolademousse I tiramisu I javanais I roomsoes I rood fruit
OF
Dame blanche I de enige echte
OF
Bavarois I aardbeien
OF
Verrassing van Leonidas I Manon I New Style
Vegetarische gerechten:
Wrap I groentenratatouille I quorn
Melanzane alla Parmigiono
Halloumi I zalf van pastinaak I witloof I torenbloemkool I paarse wortel I kerstomaat
Stoofpotje van Tzay ‘Tikka Massale’
Kindermenu
Van Harte Welkom:
Kinderchampagne I Sinaasappelsap
I Chips4Kids I Gefrituurde minisnacks
Voorgerecht:
Tomatensoepje I Handgerolde balletjes
OF
Kaaskroketje
Hoofdgerecht:
Kipfilet met appelmoes I frietjes
OF
Kinderbox met verrassing
OF
Curryworst met frietjes
OF
Koninginnenhapje met frietjes en vers slaatje
Dessert:
Kinderijsje met chocoladesaus